Sant Fruitós de Bages suspèn les activitats previstes de l’Estiu Jove per sospites de Covid-19 en alguns participants

142
Nexe Espai de Cultura. FOTO: Aj. de Sant Fruitós de Bages
Nexe Espai de Cultura. FOTO: Aj. de Sant Fruitós de Bages

L’Ajuntament va prendre la decisió divendres passat després de que algunes persones que van assistir a alguna activitat presentessin símptomes lleus que poden tenir a veure amb un contagi per coronavirus. Tot i això, el govern municipal ha volgut deixar clar que a hores d’ara no hi ha cap cas confirmat. 

Avui dilluns, però, es donaran a conèixer els resultats de les proves PCR que determinaran si hi ha positius entre els sospitosos. En tot cas, l’Ajuntament ha contactat amb totes les famílies i joves que han participat en alguna de les activitats de l’Estiu Jove. Demana a les famílies que estiguin al cas i prenguin les mesures preventives necessàries quan calgui. 

Des del govern municipal també s’ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat, ja que els actes suspesos formen part d’una mesura preventiva a l’espera dels resultats de les proves. Malgrat tot, demanen al conjunt dels habitants de Sant Fruitós actuar de forma responsable i que si algú té símptomes compatibles amb la Covid-19 segueixi els protocols marcats per les autoritats sanitàries.