Sant Fruitós de Bages se suma, un any més, a les Jornades Europees de Patrimoni

171
Imatge d'arxiu del Monestir de Sant Benet
Imatge d'arxiu del Monestir de Sant Benet

El municipi ha programat visites gratuïtes amb l’objectiu de donar a conèixer el seu patrimoni cultural, per als propers 12  i 13 d’octubre. 

Una excursió fins a les pintures rupestres de Les Brucardes i l’obertura gratuïta del museu de la Rectoria donaran el tret de sortida a les activitats de dissabte. El recorregut, que començarà a les 17h de la tarda i s’allargarà fins a les 20h del vespre, culminarà amb un sopar popular a la Plaça de l’Església. A partir de les 21:30h del vespre, la vetllada s’amenitzarà amb una actuació de Som Riu d’Or. 

Pel que fa a diumenge, s’han programat visites gratuïtes al Monestir de Sant Benet, amb l’objectiu de donar a conèixer el seu entorn, patrimoni i les múltiples activitats que s’hi duen a terme. La jornada inclou la visita medieval “Mil anys de sensacions”, el recorregut modernista “Un dia en la vida de Ramon Casas” i la visita a la Fundació Alícia. 

Totes aquelles persones interessades en participar-hi hauran de fer una reserva, abans del divendres 11 d’octubre, a l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Fruitós.