Sant Fruitós de Bages rep tres Flors d’Honor del projecte Viles Florides

113
Fotografia del certamen d’entrega de Flors en el marc del projecte Viles Florides / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Fotografia del certamen d’entrega de Flors en el marc del projecte Viles Florides / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Sant Fruitós de Bages va rebre, aquesta setmana passada, tres Flors d’Honor en l’acte de lliurament del moviment Viles Florides. L’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, fou l’encarregat de recollir el guardó. El certamen, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, reconeix públicament projectes d’enjardinament, ornamentació floral o espais públics, entre d’altres.

Recordem que, el passat mes de maig, un jurat va visitar el municipi amb l’objectiu de valorar els diferents espais inclosos en la iniciativa. Els membres del jurat van realitzar un itinerari guiat per diferents zones enjardinades del nucli com ara la Sagrera, el Bosquet, la plaça Onze de Setembre, l’accés a la torre del Sanmartí, així com també diversos espais de Torroella de Baix.

L’acte de lliurament de premis, que es va dur a terme al Parc del Nou Teatre de Lloret de Mar, va estar presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. En total, uns 130 municipis van ser reconeguts durant l’acte de les Flors d’Honor 2019.