Sant Fruitós de Bages programa una nova jornada tecnològica. En aquesta ocasió, ho fa per parlar de l’aplicació de la Intel·ligència Artificial en el màrqueting. 

De jornades com aquesta ja se n’han fet tres, després que el govern municipal es comprometés a ajudar les empreses i comerços del poble a afrontar les noves tendències tecnològiques i d’innovació. Segons la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Carme Cruz, era molt necessari parlar sobre la intel·ligència artificial, tenint en compte la incidència creixent que té a les vides de tothom. 

La nova jornada serà el 18 d’abril i té per objectiu explorar com la intel·ligència artificial està revolucionant les estratègies de màrqueting digital. Serà una activitat pràctica conduïda per l’Eduard Vivar, especialista en oferir serveis a petites i mitjanes empreses per la generació de negoci i transformació digital.

Els assistents podran aprofundir en com aplicar la intel·ligència artificial per millorar l’experiència de client, per la generació de contingut, la creació d’imatges o l’automatització de les publicacions de xarxes socials.

La sessió serà des de 2/4 de 10 del matí fins a les 12 del migdia, al Nexe Espai de Cultura i caldrà inscripció prèvia.