L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat quatre cursos, que es duran a terme durant els mesos de setembre a desembre al Nexe-Espai Cultura. Les formacions, emmarcades en els Tallers Ocupa’t, estan adreçades a persones que es troben en recerca activa de feina i volen augmentar les seva ocupabilitat. 

La primera proposta formativa, que porta per títol “Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments”, es farà els propers 24 i 26 de setembre de 2/4 de 10 a 2/4 d’1 del migdia. Seguidament, els dies 9 i 10 d’octubre, es realitzarà el curs “Operador de carretons elevadors” on els assistents podran aconseguir la certificació oficial per operar amb aquestes màquines. El curs s’impartirà de 9 del matí a 14h del migdia.

El tercer curs, “lideratge aplicat a la recerca de feina”, es durà a terme en 4 sessions de 4 hores els dies 29 i 30 d’octubre i 5 i 7 de novembre. L’horari serà de 2/4 de 10 a 2/4 de 14h del migdia.

En el darrer curs, “Al desembre anem per feina!”, es donaran eines d’alfabetització digital per a la recerca de feina als assistents. S’impartirà els dies 2, 4, 9, 11, 16 i 18 de desembre de 2/4 de 10 a 2/4 d’13h del migdia.

Aquests cursos, que són totalment gratuïts, tenen places limitades. Es prioritzaran els usuaris inscrits en el Servei Local d’Ocupació en recerca de feina. Les persones interessades poden adreçar-se al Nexe per a més informació.