Sant Fruitós de Bages programa música, esport, teatre, jocs de taula i cuina en el marc de la Setmana Jove

129
Cartell Setmana Jove 2019
Cartell Setmana Jove 2019

El municipi ha organitzat, del 12 al 19 d’octubre, activitats adreçades als joves 

La primera de les propostes programades és una tarda de jocs de taula i un torneig de Maxi-Frizzer. Tindrà lloc aquest dissabte, a partir de les 17h de la tarda, al Nexe- Espai de Cultura.

Diumenge serà el torn del torneig de 12 hores de vòlei.Els partits es disputaran des de les 9h del matí i fins a les 21h del vespre al Pavelló Municipal. 

Un taller d’impressió en 3D és l’activitat programada per dilluns 14 d’octubre. El taller començarà a les 17h de la tarda. Les places són limitades i s’hi pot participar a partir de 12 anys.

El dimecres s’ha organitzat un taller de cuina on, en aquesta edició, els participants aprendran a cuinar sushi. L’activitat s’iniciarà a les 17h de la tarda al Nexe.

El plat fort de la setmana arribarà divendres amb el concert del grup Sixtus. L’actuació començarà a 2/4 de 12h de la nit al Pavelló d’Esports i la festa continuarà amb els DJs locals Berna i Arzzett. El preu de les entrades és de 3€, si s’adquireix anticipadament, o de 5€ el mateix dia del concert. 

Enguany, també s’ha inclòs l’espectacle Party Game, que es podrà veure al Teatre Casal Cultural. En aquesta proposta de la companyia manresana Cocolisto, els presentadors de l’espectacle divideixen el públic en dos equips, giren la gran ruleta i comença el joc. L’espectacle es durà a terme el proper dissabte 19 d’octubre a les 21h del vespre.