Sant Fruitós de Bages presenta la 30a Copa Bages de Bàsquet

148

El club santfruitosenc, ha presentat la seva 30a edició de la Copa Bages de bàsquet masculina. L’acte es va dur a terme aquest divendres a la sala polivalent del Nexe, la qual va estar representada per diferents representats. Entre ells s’hi trobava el nou president del club Xavier Navarro, l’alcalde del municipi Joan Carles Batanés, amb el regidor d’esports Tomàs Casero i el delegat comarcal de la Federació Catalana, Fernando Peñarubia.

Es van exposar les diferents categories de la Copa Bages, així com és la 24a Copa Bages femenina, la 2a mini Copa Bages i com a novetat d’enguany la primera Copa de Voleibol femení. Els partits es duran a terme durant el mes de setembre, començant per la categoria masculina els dies 14, 15, 16, 22 i 23. La categoria femenina, es disputarà els dies 8 i 9 de setembre. La Mini Copa Bages serà el dia 22 i per finalitzar, la Copa Bages de Voleibol es disputarà el 15 i 16 de setembre.

La sala del Nexe estava plena de gom a gom, bona part d’ells jugadors de les diferents categories del club.

S’espera que la Copa Bages d’enguany, ompli el pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages amb unes 500 persones entre jugadors i tècnics.