El taller es farà aquest divendres a 2/4 de 8 de la tarda al Nexe-Espai de Cultura

Sant Fruitós de Bages organitza un taller per a pares i fills sobre l’ús segur de dispositius mòbils i xarxes socials. El taller se centrarà en les amenaces i riscos aplicats al context dels adolescents.

Serà aquest divendres a 2/4 de 8 de la tarda al Nexe-Espai de Cultura. El taller dirigit a pares i fills tractarà les claus per evitar riscos davant els dispositius mòbils i les xarxes socials.

Representants del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) explicaran les amenaces i riscos d’aquests dispositius i faran reflexionar als assistents sobre la privacitat, el ciberassetjament, el control online i altres aspectes relacionats que són habituals en famílies amb fills adolescents.

Per tal de participar en el taller cal inscriure’s prèviament a través del correu electrònic sfb.esports@santfruitos.cat. El taller està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, l’AMPA de l’INS Gerbert d’Aurillac i l’AFA Pla del Puig amb el suport de la Diputació de Barcelona. La iniciativa va dirigida a famílies amb joves d’entre 10 i 18 anys.