Sant Fruitós de Bages intentarà impedir l’eliminació del jutje de pau

134
El ple municipal de Sant Fruitós del mes de novembre.
El ple municipal de Sant Fruitós del mes de novembre.

És una mesura que es vol prendre des del govern de Madrid. Tots tres grups municipals creuen que la figura del jutjat de pau no està obsoleta als pobles i que, per tant, s’ha de mantenir. Ho explica, per exemple, el cap de l’oposició, Joan Carles Batanés:

Qui no s’ha adherit a aquesta moció és el PSC, que també forma part del govern. Mentre l’alcaldessa, Àdria Mazcuñán, defensa que en una moció cada persona i cada partit té la llibertat de votar el que cregui adient i que no és la primera vegada que els tres grups municipals que formen govern van a la una, Batanés té clars quins són els motius dels socialistes:

Però aquesta mesura no és la única amb la que avui, oposició i govern estarà d’acord. Àdria Mazcuñan explica un punt que s’aprovarà per unanimtat: el Projecte
d’urbanització del sector de Santa Anna:

És una mesura que ja es va iniciar durant el mandat de Gent Fent Poble i que, per aquest motiu hi votaran a favor. Més coses que s’aprovaran: la rectificació de l’inventari general de béns i drets de l’Ajuntament i, també, la modificació del pressupost municipal. Finalment, les dates dels festius al poble de l’any vinent:

Com ja és habitual als plens de Sant Fruitós, des de Gent Fent Poble també pretenen fer front a les discrepàncies que tenen, sobretot amb l’alcaldessa, que ells mateixos titllen de poc transparent i democràtica.