Arriba la tercera edició de la setmana del comerç de Sant Fruitós de Bages. La iniciativa, organitzada per Sant Fruitós Comerç Actiu, comença aquest dilluns i s’allargarà fins divendres. Comptarà amb un debat entre comerciants i polítics i amb una activitat enfocada al públic familiar.

La principal activitat és la proposta ‘Troba el click perdut, una iniciativa familiar on els nens i nenes menors de 10 anys hauran de trobar clicks amagats en diferents establiments del municipi. Cada participant disposarà d’una butlleta amb una sèrie de caselles que caldrà emplenar amb el click que correspongui i el segell de cada comerç. Ho explica Jaume Plans, president de Sant Fruitós Comerç Actiu. “Muntem uns petits diorames cada botiga, n’hi ha que no en tenen, i deixen un click amagat entre els objectes de la botiga. Els nens i nenes venen a veure si el troben. Tenen un fulletó, en el qual apareixen els 23 comerços participants. El fulletó també conté el número de comerç i el click perdut, i llavors ells han de posar el número que hi correspon”.

El dissabte 30 de març, al Nexe-Espai de Cultura es validaran les butlletes i es realitzarà un sorteig de 3 lots de ‘clicks’ valorats en 30 euros.

Per altra banda, en el marc de la setmana també es farà el debat ‘El comerç de Sant Fruitós els propers 4 anys’ on intervindran representants de tots els partits polítics que es presenten a l’alcaldia del poble. “Farem una taula rodona amb dos representants de cada partit, nosaltres (els comerciants), els hi transmetren diverses preguntes i ells ens les respondran, ja sigui del comerç del present, del tema ecònomic, del futur i altres preguntes que inquieten al teixit comercial de Sant Fruitós”.

El debat es farà aquest dilluns a 2/4 de 9 del vespre al Nexe-Espai de Cultura.