Sant Fruitós de Bages construirà una rampa per accedir a la passera de La Rosaleda

218
Imatge del pont de La Rosaleda / Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Imatge del pont de La Rosaleda / Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

L’estructura, de 85 metres de longitud, permetrà que vianants, bicicletes, cotxets o cadires de rodes puguin accedir a la passera

Sant Fruitós de Bages construirà una rampa per accedir a la urbanització de La Rosaleda. Disposarà d’una barana més alta del què és habitual amb l’objectiu d’assegurar la seguretat dels usuaris. Per tal que el desnivell d’accés sigui poc pronunciat, l’estructura estarà formada per vuit replans intercalats que asseguraran que el pendent màxim sigui del 8%.

Pel què fa a la il·luminació exterior, es col·locaran llums leds energèticament eficients, en consonància amb els que ja il·luminen la passera. A la barana superior de la rampa, i en el tram d’escala ja existent, s’hi col·locaran vidres translúcids per tal d’assegurar la protecció visual dels veïns de les cases de la urbanització.

Aquest proper mes de desembre s’iniciaran els treballs de construcció de la rampa d’accés, que complementarà els accessos ja existents a través de les escales i de l’ascensor. Les obres, que compten amb un pressupost de 257.805 euros, s’han d’executar en un termini màxim de quatre mesos.