El dia 3 de juny se celebrarà al Camp municipal d’Esports de Sant Fruitós de Bages la Tea Football Cup. Tots els beneficis obtinguts del torneig, es destinaran al centre de recursos TEA, per continuar donant suport gratuït a les famílies d’infants amb trastorn de l’espectre autista, i per teràpies a preus reduïts pel curs 2023-2024. 

En el torneig hi participaran 20 equips alevins diferents entre els quals seran els millors planters del futbol català, amb agrupacions esportives amb el pes del Barça, el Girona, l’Andorra o el Cornellà. 

L’organitzador del torneig Arnau Sánchez ha explicat com s’ha convençut als equips i com s’ha creat l’esdeveniment:

 

El torneig es desenvoluparà al llarg de tot el dia, començarà a dos quarts de deu del matí i els últims partits està previst que comencin cap a  dos quarts de vuit del vespre.

Als voltants de l’estadi s’hi faran activitats per tal que les persones que hi assisteixin passin un dia entretingut. 

L’entrada serà gratuïta, i es podrà col·laborar amb la causa participant en un sorteig amb obsequis i experiències o adquirint algun producte a la botiga.

El projecte l’ha organitzat el Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC), l’Ajuntament de Sant Fruitós del Bages i l’FC Fruitosenc, amb la col·laboració de la Fundació Catalana de Futbol.