Un ple que l’oposició denunciava que estava buit de contingut però, entre d’altes coses, va servir per evocar antics regidors de govern. En el punt número 8, s’aprovava una modificació al voltant de la implantació de la casa museu del pintor Alfred Figueras.

El ple va acabar amb una pinzellada dels jocs de paraules, ironies i tensions que hi solia haver als plens de Sant Fruitós quan Gent Fent Poble no era a govern, sinó a l’oposició. En aquest cas, l’alcalde, Joan Carles Batanés, va dir que aquest punt que portaven a votació, ja l’havien portat l’anterior equip, de la mà de David Uró:

Aquest projecte, però, va anar a la comissió territorial d’urbanisme de la Catalunya Central.

I l’anterior regidor d’Urbanisme, David Uró, va respondre però ho va fer a través de la cap de l’Oposició, Àdria Mazcuñán. 

I va retreure-li  a l’alcalde que fes creure que el document era ple d’errors quan en realitat… 

Malgrat tot hi van votar a favor. 

 

En aquest ple hi va haver precs i preguntes per part de SOM Sant Fruitós en relació a la situació del nou pavelló del poble. Això després que el govern expliqués que el projecte costa massa diners.

Això farà que aquest equipament, que fa més de 15 anys que espera, encara ho hagi de fer més. En aquest sentit, l’Alcalde va reiterar que Gent Fent Poble ja tenia un projecte de pavelló molt més barat i més modest que no pas el macroprojecte que diu que l’anterior govern va projectar. Però, segons l’oposició, no era un projecte viable perquè no s’hi podia practicar esport federat, i l’informe va acabar sent desfavorable.