Sant Fruitós de Bages celebra les caramelles un any més

184
L'Agrupació Coral Sant Fruitós i la Coral Infantil Mainada. Caramelles 2016. Foto Facebook Montpeità https://www.facebook.com/montpeitamontpeita/photos/pcb.991038374321093/991036800987917/?type=3&theater

L’Agrupació Coral Sant Fruitós i la Coral Infantil Mainada van celebrar les caramelles de Sant Fruitós de Bages per Setmana Santa, enguany una mica més emotives en record a Ramon Rafart, tenor de l’Agrupació Coral i caramellaire; a la Conxita de Cal Fusteret que sempre repartia embotit per la Coral; i a la Pepi Carrera, muller vídua del primer director de la coral Eduard Casajoana.

La seva directora Anna Maria Riera, explicava en una entrevista a la ràdio que tot i la feinada, el dia de les actuacions sempre recompensa. Per Riera, les caramelles és una vivència des d’infantesa que costa de posar en paraules però que pel col·lectiu transmet “aquesta música per dins” de dies amb flors, música i tradició.
El concert de caramelles es va estrenar dissabte al Teatre Casal Cultural i diumenge es va fer la rua pels carrers del poble que va acabar, com és tradició amb el vermut a la sala de plens de l’Ajuntament.

La coreografia anava a càrrec de Sigrid Merenguer, l’equip musical de Ferran Barrios i la direcció d’Anna Maria Riera.

Imatge. Facebook Montpeità