Sant Fruitós de Bages celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible amb una pedalada popular i una tarda d’activitats per als més petits

145

En motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany se celebra del 16 al 22 de setembre, l’Ajuntament de Sant Fruitós ha programat una pedalada i una tarda d’activitats per aquest dissabte, 21 de setembre, al Parc del Castell.

L’eix central de la jornada serà la pedalada. Els participants es trobaran a les 17h de la tarda i a 2/4 de 18h, es donarà el tret de sortida a la marxa en bicicleta. Es tracta d’un traçat d’entre 7 i 8 quilòmetres sense desnivell. 

A ¾ de 18h de la tarda els més petits podran gaudir d’un conte teatralitzat, a la mateixa Plaça. Al finalitzar l’activitat, a ¾ de 19h, es realitzarà un taller de cistelles de bicicleta.

Durant la tarda també s’oferirà berenar per a tots els assistents. Per a poder participar a la pedalada i al taller, totes les persones interessades s’han d’inscriure prèviament a través de la pàgina web de l’Ajuntament.