Sant Fruitós de Bages acull la primera caminada del cicle “A cent cap als 100”

163

Sant Fruitós de Bages acollirà la primera caminada del cicle “A cent cap als 100” d’enguany. Serà el proper dimecres 29 de novembre en la primera jornada del cicle de passejades per a la gent gran. La sortida de l’activitat es realitzarà a ¾ de 10 del matí des del Nexe-Espai de Cultura i s’arribarà al mateix punt pels volts de 2/4 de 2 del migdia. Posteriorment es dinarà i es realitzarà una activitat per finalitzar la jornada a les 3 de la tarda. Des de l’Ajuntament, recomanen als participants portar roba còmode, calçat adequat, dinar i aigua.

El cicle de passejades per a la gent gran és un punt de trobada amb persones d’altres municipis per a la pràctica física i on es gaudeix d’un dia tranquil i amè. “A cent cap als 100” és un projecte impulsat per la diputació de Barcelona. L’any 2001, l’àrea de Cultura, Esports i Educació va iniciar el projecte de passejades adreçades a la gent gran en el què, fins a l’actualitat, han participat grups d’una cinquantena de municipis, i a dia d’avui també Sant Fruitós de Bages. Majoritàriament es duu a terme per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans un dels objectius que el programa ofereix. Les distàncies que s’han recorregut no han sigut majors de 10 km, ni menors de 6 km.

Per tal de participar en les caminades cal inscriure’s prèviament a l’àrea d’atenció a les persones de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, ubicada al carrer Padró 72-74, o per telèfon al 93 878 97 01. La inscripció és totalment gratuïta. Les properes sortides seran el 20 de febrer a Alella, el 20 de març a Torrelles de Llobregat, el 10 d’abril a Sant Climent de Llobregat i la cloenda serà el 16 o 17 de maig a Palau Solità i Plegamans.

Imatge de portada de la caminada que es va fer a Granollers.