L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages a la recerca dels nous Hereu i Pubilla del poble

147
Mariona Sagués i Roc Grandia. Imatge d'arxiu

Després de recuperar la tradició l’estiu passat, l’Ajuntament busca a dos nous representants per substituir a Mariona Sagués i Roc Grandia

Sant Fruitós de Bages es troba a la recerca de la nova pubilla i el nou hereu del poble. El proper divendres 5 de juliol, a les 8 del vespre sota el Cobert de la Màquina de Batre, els actuals Pubilla i Hereu de Sant Fruitós de Bages, Mariona Sagués i Roc Grandia donaran relleu, tal com marca la tradició, als nous representants en un acte emmarcat dins la Festa Major d’Estiu.

Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es busquen nous candidats per rellevar als actuals hereu i pubilla del poble. L’elecció es basarà en un examen escrit i una entrevista on el jurat valorarà cada candidat per emetre un veredicte. El jurat estarà constituït pel regidor de cultura, un membre del Foment de les Tradicions Catalanes, tres membres d’entitats del municipi i els dos representants sortints. L’elecció dels nous representants es farà el dissabte dia 29 de juny a les 10 del matí a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

El període per a presentar candidatures és fins al 27 de juny i es poden realitzar enviant un correu electrònic amb la candidatura a pubillatge.sfb@gmail.com, o presentant la documentació a l’Àrea de Cultura, C/Padró número 72 o al NexeJove. Sant Fruitós de Bages va recuperar el símbol de la Pubilla i l’Hereu durant la passada Festa Major d’Estiu.