Sant Fruitós commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb una caminada fins al Monestir de Sant Benet i una marxa de torxes

181
Concentraciò sobiranista per la diada de l'onze de setembre de 2014
Concentraciò sobiranista per la diada de l'onze de setembre de 2014

Una caminada, que s’iniciarà a tres quarts de vuit (7:45h) del matí des del Cobert de la Màquina de Batre, donarà el tret de sortida a una matinal plena d’activitats de caire cultural i popular.

El recorregut, organitzat pel Consell Parroquial de Sant Fruitós, finalitzarà amb un acte en record a Mossèn Torras i Bacardit. Torras fou mossèn de la Parròquia del poble durant molts anys. Es preveu que l’acte comenci a tres quarts de nou (8:45h) del matí.

Seguidament, els participants es retrobaran al Cobert de la Màquina del Batre, lloc on es durà a terme un esmorzar popular. A tres quarts d’onze (10:45h) s’hissarà la senyera de la Plaça Onze de Setembre i posteriorment es celebrarà l’acte institucional.

L’acte comptarà amb la lectura del manifest, actuacions de l’Agrupació Coral Sant Fruitós i dels Geganters i Grallers del poble i parlaments institucionals. D’altra banda, el dimarts dia 10 de setembre, es durà a terme la Marxa de Torxes. L’activitat, organitzada per l’ANC de Sant Fruitós, presenta un canvi de recorregut important. Enguany la marxa s’iniciarà a la Plaça 1 d’Octubre, a Pineda, i anirà fins a Lledoners. Es preveu que el recorregut comenci a partir de dos quarts de nou (20:30h) del vespre.