Sant Fruitós celebrarà la desena edició dels 3 Tombs amb una jornada plena d’activitats

82
Club Hípic Sant Fruitós - Foto: Guillem Perramon

Serà el dia 22 de maig i l’organitza el centre d’equitació Hípic de Sant Fruitós amb la col·laboració de l’ajuntament del poble.

La festa dels 3 tombs commemora el dia de Sant Antoni Abat, patró dels animals. Sant Fruitós portava dos anys sense celebrar-ho, però per fi els Sant Fruitosencs podran veure la cavalcada de genets i amazones pel poble. Així ho explicava a Ona Bages Anabel Martín, encarregada del Club Hípic Sant Fruitós.

 

Els assistents no marxaran amb les mans buides. Hi haurà un concurs de fotografia i el sorteig d’una panera. I per acabar-ho d’adobar, les dues activitats principals: El joc de les cintes i la gran cagada.

 

La rua acabarà a la Plaça Alfred Figueres, on es farà el joc tradicional de les cintes. Els genets i amazones que vinguin, intentaran emportar-se una de les cintes penjades mentre van a cavall, travessant un pal dins de l’anella que porta cada una de les cintes. Aquesta edició també servirà d’homenatge per donar suport a una noia vinculada al club Hípic Sant Fruitós que està a l’hospital.