Sant Fruitós celebra el segon 3×3 de bàsquet

99

LAIA CANDÀLIGA.- Sant Fruitós de Bages ha celebrat el segon 3×3 de bàsquet, a l’escola Paidos. La Federació Catalana de Basquetbol organitzava l’esdeveniment juntament amb l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, la comissió organitzadora de Sant Fruitós ciutat del Bàsquet Català 2016 i ha comptat amb la col·laboració de l’Escola Paidos i l’ASFE. L’acte va tenir lloc diumenge, 10 de juliol amb un total de 40 equips de diferents categories, i més de 100 partits disputats entre el matí i la tarda.

Els partits començaren a les 10 h, amb una durada de 12 minuts cada un i amb un temps de descans de 5 minuts. Entre partit i partit els jugadors tenien l’opció de banyar-se a la piscina que hi ha al recinte escolar, ja que comptava amb la presència d’un socorrista de la piscina municipal. Els participants tenien l’opció de quedar-se a dinar al recinte de l’escola, principalment pels jugadors que venien de localitats llunyanes i a la tarda havien de jugar les semifinals i les finals.

El torneig va finalitzar cap a les 7 de la tarda, amb una cloenda final dirigida per la ronda de trofeus, que l’alcalde, Joan Carles Batanés, el regidor d’Esports, Tomàs Casero, el President de la comissió organitzadora, Ricard Planas, i el president de la Cooperativa Escola Paidos, Josep Orive, van entregar a tots els participants. L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, va rebre també, el premi per part de la Federació Catalana de Basquetbol, com a reconeixement de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016.

Imatge. Jaume Ambròs