Sant Fruitós celebra per primer cop el dia d’Andalusia dedicat a la gent gran del poble

148
Primera festa andalusa a Sant Fruitós de Bages 20-2-2016

Sant Fruitós de Bages va celebrar diumenge el primer Festival del dia d’Andalusia una setmana abans de la diada, coordinat per la Dolores Villar.

El festival es va fer al casal d’avis amb l’aforament complet de 150 persones. Les entrades es van acabar una setmana abans i hi havia tanta gent que fins i tot algunes persones van haver de seure al terra en algunes de les actuacions. La coordinadora Dolores Villar i la regidora de Serveis Socials i veïnatge, Cristina Múrcia, van explicar en declaracions a ràdio Sant Fruitós, que el poble té moltes arrels andaluses a causa de la immigració dels anys 50 i que van organitzar aquest festival dedicat a totes aquestes persones, amb molta il·lusió.

La festa va comptar amb les actuacions del Cor Virgen del Rocío
Grup de Sevillanas   de l’Esplai “Al Alba”, l’Escola de ball Mari Luz Garcia “top dance”, A la copla Encarnita Ferrete i a la guitarra Paco Galán, el Grup de ball de Sandra Barea “Alma Flamenca”, el Grup de ball de Jordi Checa “Cuadro de baile de Lunares y Caripen”. Va comptar amb la col·laboració i presentació de Carla Show i la visita de “Sandy” del “Molino de Benidorn”.

A part de les diferents actuacions també hi va haver aperitiu i dinar organitzat pel grup de sevillanes de Sant Fruitós Al Alba. El dinar va valdre 12€, la resta va ser tot gratuït perquè a petició de la gent gran, es gaudís durant un dia de les tradicions musicals andaluses.