Sant Fruitós de Bages es prepara per a una setmana molt solidària amb la Marató de TV3

132
Xerrada informativa marató TV3. Sant Fruitós de Bages. Bernat Bernabeu

La Marató de TV3 recapta enguany fons per l’ictus i les malalties i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i Sant Fruitós de Bages s’hi bolca com cada any.

Comencen els grups del gimnàs Fit-Dance Anabel aquest diumenge 11 de desembre a les 6 de la tarda al pavelló i el que ve, el 18 de desembre, també hi haurà el festival dels grups del gimnàs V20, però al Teatre Casal Cultural. Al pavelló, s’hi farà la presentació dels equips de bàsquet on també es recaptarà fons per la Marató.

El dimecres abans hi haurà una xerrada informativa que comptarà amb testimonis que han patit ictus o lesions medul·lars i que a més, s’emetrà en directe per Ràdio Sant Fruitós. La xerrada serà el 14 de desembre a les 7 de la tarda a la Biblioteca. El divendres al vespre, hi haurà la festa dels anys 80 al Nexe, organitzada per la Batucada Shangó. Començarà a les 9 de la nit amb una actuació dels Bàsket Beat, seguirà amb el concert de ‘The Legend’ de l’Escola de Música i a partir de les 11 de la nit DJ Lollypop ens punxarà música dels 80.
Steffy Gavilán i Oriol Guirola de Batucada Shangó, ens fan 5 cèntims de com serà la festa.

Podreu sentir l’entrevista sencera al Sant Fruitós en Moviment de la Setmana que ve i consultar l’agenda d’activitats a radiosantfruitos.cat.

Imatge de la xerrada informativa de l’any passat sobre la Marató de TV3 de diabetis i obesitat.