Sant Fruitós de Bages celebrarà la Castanyada al Bosquet amb animació infantil, castanyes i botifarra

117
Imatge. Wikimedia Commons https://commons.wikimedia.org/wiki/File:2006-11-16Castanea_sativa01.jpg

Com ja és tradició, Sant Fruitós de Bages celebrarà la Castanyada Popular a la pista del Bosquet aquest dimarts 1 de novembre.

La festa començarà a les 6 de la tarda amb un espectacle musical infantil a càrrec del popular animador Rah-Mon Roma. Durant la tarda els nens i les famílies assistents podran tastar les tradicionals castanyes que torrarà el i sopar botifarres amb pa torrat.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza la festa amb la col·laboració del Col·lectiu Xarxa i amb el suport de Carrefour. Els diners de la festa aniran destinats al Col·lectiu Xarxa Sant Fruitós. Rosa Codina, del col·lectiu, fa un reclam a la gent del poble perquè participin i vagin a veure els espectacles de la programació.

Per la seva banda, l’Anna Sala, també del Col·lectiu d’espectacles, explica el tipus d’obra i el públic que atrauen les obres.

Les dues representants del Col·lectiu fan una crida a pares i mares perquè se sumin a l’organització dels espectacles i perquè el Teatre del poble s’ompli quan hi hagi programació.

Imatge. Wikimedia Commons