Sant Fruitós aprova una moció favorable a la col·locació de diferents símbols com estelades i llaços grocs en diversos punts del municipi

128
Imatge del ple ordinari d'ahir al vespre
Imatge del ple ordinari d'ahir al vespre

La moció, presentada per Gent fent Poble i Junts per Sant Fruitós, es va aprovar amb els vots favorables de GfP, ERC i Junts per Sant Fruitós. PSC hi va votar en contra. 

En la sessió plenària ordinària, convocada ahir al vespre, es va aprovar la moció sobre la col·locació de diferents símbols com ara llaços grocs i estelades a diferents punts del municipi. Els símbols es preveuen ubicar a les places Onze de Setembre, Salvador Espriu i Alfred Figueres, a Pineda, les Brucardes i a la Rosaleda, entre d’altres espais. El balcó de l’Ajuntament o l’interior d’edificis públics com ara el pavelló o la biblioteca municipals seran algunes de les localitzacions on es podran veure les estelades i els llaços grocs. 

L’Ajuntament de Sant Fruitós també va donar llum verda a la segona moció presentada per l’equip de govern i Junts per Sant Fruitós. Els diferents grups municipals van aprovar, per unanimitat, la moció de suport a la llei 24/2015 i en contra del tall de subministrament elèctric a les famílies amb deute, per part d’Endesa i altres companyies. 

A la sessió ordinària, els regidors també van aprovar les modificacions de la composició de diversos Consells municipals així com de les normes d’organització i funcionament de la llar d’infants Les Oliveres, entre d’altres punts.