Sant Fruitós acull la primera jornada E-Sports de la mà dels Social Lovers

357

Sant Fruitós de Bages acollirà un dia d’activitats entorn dels videojocs esportius més populars del moment el 28 de gener al Nexe, en una jornada de E-Sports de la mà de l’entitat Social Lovers.

A partir de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre, els assistents al Nexe-Espai de Cultura tindran l’oportunitat de provar videojocs d’esports virtuals (FIFA2017, NBA2K17, Rocket League i Mario Kart), i a la tarda podran moure el cos al ritme de la música amb el Just Dance.

La jornada servirà per a la presentació de la nova associació juvenil Social Lovers, un grup d’apassionats del món digital i molt especialment dels videojocs que programaran diferents activitats al municipi al llarg de l’any. El Daniel Garcia és un dels impulsors de l’entitat Social Lovers, nascuda a l’àrea metropolitana de Barcelona. A Sant Fruitós de Bages, una de les cares visibles és l’Angel Masana. El Dani ens explica l’essència de l’entitat i l’objectiu de la jornada del dia 28.

 

Per més informació podeu entrar a www.sociallovers.org/santfruitos. Una entrevista que podreu recuperar a radiosantfruitos.cat.