Sant Fruitós acredita dos nous Punts d’Informació Turística al municipi

145
Sant Fruitós acredita dos nous Punts d'Informació Turística al municipi
Sant Fruitós acredita dos nous Punts d'Informació Turística al municipi

En total, compta amb nou distintius de qualitat turística

L’espai d’art Sean Scully de Montserrat ha estat l’escenari de l’entrega dels distintius PIT (Punts d’Informació Turística) a empreses i entitats que donen un valor afegit a la destinació i la posicionen vers un turisme de qualitat emmarcat dins la sostenibilitat i els valors del Geoparc.

Enguany, els distintius han anat a parar a mans de Skydive BCN, empresa gestora de l’aeròdrom, i el centre Temps d’Spa. Aquesta última empresa, dedicada al benestar, també ha rebut el distintiu Biosphere, que s’atorga als establiments que aposten per la gestió mediambiental, la protecció del patrimoni cultural i la defensa de les variables socioeconòmiques d’una empresa o destinació. 

A banda de les dues noves acreditacions, Sant Fruitós ha renovat com a PIT l’Ajuntament, la Biblioteca Municipal, el Col·lectiu Recerca Històrica, Món Sant Benet, el Mas de Sant Iscle, l’hotel La Sagrera i Catalonia Horse Trails.

El programa PIT té com a objectiu dotar als equipaments turístics d’informació i coneixements sobre els atractius i l’oferta turística de la comarca. La implantació d’aquest projecte permet als participants donar resposta a les peticions d’informació turística dels seus clients i usuaris de manera contrastada i acurada. També permet conèixer altres equipaments turístics i establir sinèrgies.