Sant Fruitós acolllirà el 7è català de seleccions provincials de voleibol

267

Els pròxims 2, 3 i 4 de gener, sempre que la pandèmia ho permeti, el Pavelló Municipal d’Esports de Sant Fruitós de Bages acollirà el 7è Campionat de Catalunya de seleccions provincials de voleibol. Per tant, més de 400 esportistes passaran pel poble bagenc en una cita tradicional que serveix com a preparació pels campionats estatals.

El torneig reunirà un total de 24 equips de tot Catalunya de les categories infantil, cadet i juvenil, tant masculins com femenins que s’agruparan en diverses seleccions per províncies. La competició s’ha presentat aquest dimecres en un acte on han assistit l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan, el regidor d’esports, David RuizSusanna Rebordosa de l’ASFE i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Sant Fruitós és un poble amb molta tradició pel voleibol. Ho resumeix el regidor d’esports, David Ruiz.

Des de la Federació tenen molt clar perquè s’ha triat al poble bagenc com a seu de la setena edició el torneig. En parla Maribel Zamora, presidenta de la FCV.

Pel que fa al format de la competició, en les categories femenines es jugarà una fase per concentració de 6 equips dividits en dos grups de 3; tots contra tots en 3 partits, semifinals creuades i final. Els partits es jugaran al millor de tres sets, els primers dos sets a 25 punts, el tercer, en cas d’empat, a 15 punts. Les finals es jugaran a 5 sets.

En les categories masculines es jugarà una fase per concentració entre 4 equips, tots contra tots, 6 partits. El primer i segon classificat jugaran la final. Tots els partits seran al millor de 3 sets de 25 punts.

L’esdeveniment es podrà seguir a través de la OTT de l’esport Català Esportplus.tv, a la que tindran accés els abonats i també aquelles persones que comprin l’abonament per a cada jornada de la competició.