Sant Fruitós acollirà una trobada de famílies homoparentals masculines

129

El Bosquet de Sant Fruitós de Bages acollirà una trobada de famílies homoparentals masculines i els seus fills, per tal de compartir experiències i crear una xarxa de suport mutu aquest diumenge 28 de maig.
La trobada, que cada any se celebra en un punt diferent de Catalunya, porta per nom PapaGais i va adreçada a aquells homes que són pares o que estan en procés de ser-ho.

En aquest dia, cada família porta un pícnic i es comparteix el menjar entre els participants alhora que s’intercanvien les realitats familiars de cada casa i els nens perceben que el seu model familiar no és únic, sinó que hi ha moltes altres famílies amb la mateixa realitat.

La trobada està organitzada per l’Associació de Famílies LGTBI i es pot trobar més informació sobre aquesta jornada a la seva web www.familieslg.org.

En aquest mateix sentit, Sant Fruitós de Bages va aprovar en el ple del mes de maig, una moció de compromís de tots els grups municipals per tal de garantir la igualtat plena i els drets de les persones i famílies LGTBI al municipi. Alguns dels acords respecte a aquesta moció són penjar la bandera de l’arc de Sant Martí les dates assenyalades del 17 de maig i el 20 de juny i fer accions de sensibilització als centres educatius del poble.

Imatge de l’Ajuntament el juny del 2016.