Salvador Busquets tornarà a ser alcaldable d’ERC a Navàs

70

Esquerra Republicana ha decidit per unanimitat que Salvador Busquets sigui el cap de llistes del partit a Navàs per les eleccions municipals del 2023. El grup polític aspira a ser la força guanyadora al poble després de quedar-se a només tres vots d’assolir-ho el 2019. La composició final de la llista electoral encara s’ha de trencar.

Salvador Busquets va ser alcalde de Navàs entre el 2019 i el 2021 fruit del pacte amb la CUP. Ell mateix se sent responsable del progrés que ha tingut el poble en els darrers anys. Té 58 anys i és una cara molt coneguda al poble per bé que ha col·laborat durant molts anys amb diverses entitats com l’Agrupament Escolta Ali-Bei o l’Agrupació Sardanista de Navàs.

Busquets és diplomat en Ciències Empresarials per la UAB, especialitzat en Finances. Ha treballat com a responsable de l’àrea administrativa en diverses empreses del Bages i el Berguedà. Fruit del pacte amb la CUP ha estat alcalde durant dos anys i el primer republicà a Navàs des de la Segona República. Actualment és el Primer Tinent d’AlcaldeConseller del Consell Comarcal del Bages i membre de l’Executiva Comarcal d’Esquerra Bages.