Aquest matí a La Central hem entrevistat el navassenc, Salva Arco, actual jugador del Breogán a la LEB Or. Arco viurà la seva cinquena temporada a Lugo, després d’haver renovat amb el Breogán. Allà és el capità i s’hi sent com a casa. De fet, diu que espera que sigui la darrera samarreta que vesteixi en el bàsquet professional. El navassenc, als seus 35 anys, es troba bé físicament i mentalment, i segueix amb il·lusió per allargar la seva carrera.

Pel que fa a la resolució de la LEB, Arco creu que la lliga no té l’estructura per a celebrar una fase final com l’ACB i precisament celebra la disputa d’aquesta fase final, de la qual diu que el nivell de joc dels equips ha estat espectacular.

També li hem preguntat pel retorn de Rafa Martínez i per la seva etapa al Bàsquet Manresa. A banda de formar-se a les categories inferiors del club manresà, Arco va jugar dues temporades al primer equip. El navassenc té sentiments trobats de la seva etapa al Manresa.

 

Pel que fa al retorn del Rafa, diu que és una institució al Bages i a tot Espanya i que encara té molt bàsquet per donar.

Salva Arco ens reconeixia que des que va sortir de Manresa no l’han temptejat per tornar i que quan es retiri vol seguir vinculat al bàsquet des de l’òptica del màrqueting, és a dir, als despatxos dels clubs.

Escolta l’entrevista sencera.