Salut comença els cribratges amb automostra a la Regió Sanitària de la Catalunya Central

153
Campanya d'informació per les vacunes. - Foto: ACN
Campanya d'informació per les vacunes. - Foto: ACN

Artés serà el primer poble a acollir les proves, adreçades a les persones de menys de 70 anys. Val a dir, però, que el centre de salut de la població bagenca també té influència sobre els habitants del Moianès de Santa Maria d’Oló i Calders.

A partir de la setmana que ve també es faran aquests cribratges a Santa Margarida de Montbui, a l’Anoia, a Torelló d’Osona, la ciutat de Berga, Solsona i a dos punts de Manresa. El cribratge s’adreça a persones de menys de 70 anys asimptomàtiques, que no hagin passat la covid-19 en els darrers tres mesos i que no hagin completat la pauta de vacunació. Els resultats es donaran a conèixer en 24 o 72 hores a través de l’aplicació de “La Meva Salut”.

Els interessats en participar al cribratge d’aquest divendres a Artés, podran recollir el kit d’autopresa en un espai designat al mateix Centre d’Atenció Primària entre les 10 del matí i la 1 de la tarda. El cribratge serà seriat, de manera que cada participant podrà fer-se una PCR cada quinze dies mentre duri la realització del cribratge al territori.