Sallentins envoltaran dimarts el Parlament durant la compareixença de Puigdemont

177

Ciutadans de Catalunya envoltaran aquest dimarts el Parlament a la mateixa hora que està previst que el president Carles Puigdemont comparegui per explicar com aplicarà els resultats del referèndum de l’1-O. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat una concentració a les 18:00 h de la tarda al Passeig dels Til·lers i a l’Avinguda Lluís Companys de Barcelona. Entre els manifestants hi haurà – com a mínim – un autobús ple de sallentins que marxarà a les 16:00 h des de plaça Catalunya i que tornarà a la mitjanit. 

Aquells veïns que no puguin desplaçar-se i vulguin mostrar el seu suport al Govern podran fer-ho des de Sallent. Durant l’assemblea de dissabte on es va arribar a l’acord de participar en aquesta nova mobilització, doncs, es va decidir no deixar descobert el municipi. D’aquesta manera, hi haurà una pantalla a la Plaça Joan Vilaseca per seguir en directe la compareixença.

La concentració a Barcelona tindrà lloc tant a fora del Parc de la Ciutadella – per l’Avinguda Lluís Companys – com també a dins, ja que el Passeig dels Til·lers està al costat del Parlament. L’entitat sobiranista demana a la ciutadania que doni suport a la declaració d’independència. Una declaració que podria fer demà Puigdemont i que des de les xarxes socials es demana amb l’etiqueta #10ODeclaració.