Els sallentins afectats pels talls de llum podran denunciar-ho dijous

144

El mes de maig ha estat testimoni de més d’un tall de subministrament elèctric a Sallent. En més d’una ocasió els veïns i veïnes han fet explícit el seu malestar cap a les solucions que donava l’empresa Endesa.
Aquest cop, però els sallentins i sallentines que vulguin presentar una denúncia podran fer-ho dijous 2 de juny. Des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia, un tècnic de l’Oficina d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Bages estarà a l’Ajuntament per recollir-les. Qui ho vulgui fer només haurà de dur el número d’incidència o de comptador elèctric del seu habitatge.

De fet, segons fonts d’Esquerra Republicana de Sallent, si els sallentins poden denunciar-ho és gràcies a la seva regidora, Pilar Sala, que es va posar en contacte amb el Consell Comarcal per demanar que l’Oficina d’Informació al Consumidor es traslladés a Sallent.

L’últim cop que el poble es va quedar sense llum va ser el dimecres 25, quan s’enramaven els carrers. Aquest tall de subministrament elèctric va durar prop de sis hores i va dificultar la feina dels enramadors, així com la vida dels veïns afectats.