Sallent viurà una setmana farcida d’actes culturals per a totes les edats després de les vacances de Setmana Santa

144

La inauguració de la Setmana Cultural de Sallent conicideix amb la diada de Sant Jordi. El sallentins i sallentines podran gaudir de diferents actes pensats i creats per satisfer un públic de totes les edats. La regidora de cultura de l’Ajuntament de Sallent, Anna Maria Fernández, convida Sallent a “sortir i gaudir al carrer de la cultura”. La Setmana Cultural de Sallent s’allargarà fins el 5 de maig.

Sallent tornarà a viure una altra Setmana Cultural. I arrencarà de la millor manera, amb la coincidència de la Diada de Sant Jordi, just després de la fi de les vacances de Setmana Santa. A partir del 23 d’abril i fins el 5 de Maig, els sallentins i sallentines podran triar i remenar entre la multitud d’actes pensats i creats per satisfer un públic de totes les edats. Xerrades, exposicions, música, espectacles infantils i un llarg etcètera seran els protagonistes a gran part dels carrers i equipaments que disposa la població, posant a l’abast de tothom diverses manifestacions culturals i entreteniment.

Com a novetat, la Setmana Cultural inclourà els actes del Festival Clam de Cinema Social, que ha apostat per la Fàbrica Vella de Sallent com un dels seus escenaris principals. La regidora de cultura de l’Ajuntament de Sallent, Anna Maria Fernández, reividica el Clam com “una oportunitat de veure pel·lícules inèdites i socials que ajuden a la societat a reflexionar”. El Festival CLAM de cinema Social, que se celebrarà a la Fàbrica Vella de Sallent, projectarà el documental “Placer Femenino”, la pel·lícula “Cuernavaca”, amb l’actriu Carmen Maura i diferents curtmetratges els dies 4, 9 i 10 de maig. A més, entre altres activitats, la Biblioteca de Sallent organitzarà un taller d’eines per a la narració i animació de contes, un curs d’escriptura creativa i una exposició de poemes.