Sallent té a punt un Sant Jordi farcit d’activitats

151
Sallent es prepara per Sant Jordi
Sallent es prepara per Sant Jordi

COM AJ. SALLENT | Activitats culturals relacionades amb la literatura, la música, la dansa, les arts escèniques, la pintura i les tradicions populars catalanes són les que ompliran els carrers sallentins per celebrar la diada de Sant Jordi, una festivitat molt arrelada tant a Catalunya com a la nostra vila.

Per aquest 23 d’abril es presenta un programa molt complet amb activitats pensades per a petits i grans gràcies a la col·laboració i participació de moltes associacions i entitats del poble. Xerrades, recital de poesia, concerts, taller de roses, de Blues, Batucada, espectacle i animació infantil, presentacions de llibres, exposicions de poemes i de pintura, passejada urbana, mostra de danses tradicionals, sardanes, o bé, el musical Nine són algunes de les activitats que constitueixen el programa d’aquest any on tothom podrà participar i gaudir.

Els actes i activitats començaran el proper dimarts 18 i finalitzaran l’últim dia del mes. Per a més informació podeu visitar el web de Ràdio Sallent.