Sallent també es solidaritza amb “Mulla’t per l’esclerosi Múltiple”

249

La piscina de Sallent va obrir ahir  les seves portes, un any més, per tal de dur a terme la jornada solidària del Mulla’t. Amb la piscina ben plena, van ser molts els que van banyar-se per l’esclerosi múltiple. L’entrada tenia un preu de 2€ i Valentí Escayola, president de la piscina, assegura que “hi havia més gent que l’any passat” i valora així la jornada d’ahir.

Enguany es van fer alguns petits canvis en relació a l’any passat. Malgrat que l’Escola Municipal de música cal moliner hagi participat en les dues últimes edicions, ho ha fet de manera diferent. Aquest any alguns dels alumnes de combo han sigut els protagonistes d’omplir la piscina de música, (l’any passat ho va fer la Big Band). Per altra banda Elisabeth Ledesma i Carla Ruiz, van ser les encarregades de posar coreografia al ball del grup infantil Macedònia que es titulava “Mulla’t”. Ruth Matamala, directora de l’escola de música ens explica com va viure ella la jornada.

Matamala també ens explica quina anècdota es viu al Mulla’t des de l’escola de música

DADA

En el 25è aniversari de “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, més de 600 piscines de tot Catalunya van participar. Aquesta és una malaltia crònica del sistema nerviós que afecta unes 7.500 persones a tot el país. L’objectiu que s’ha marcat, “Mulla’t”, és conscienciar a la gent d’aquesta malaltia crònica i neurodegenerativa fent un acte tan simple com un salt a l’aigua. Us deixem l’alunci d’aquest any.