Sallent serà seu de l’Eternal Running® el proper 18 d’octubre com a acció per promocionar el municipi

207

L’Ajuntament de Sallent vol organitzar actes de renom per promocionar el municipi i les seves entitats i empreses.

Sallent esdevindrà la seu de la cursa de renom internacional Eternal Running®, que preveu portar al poble de Sallent aproximadament 4000 persones el proper dia 18 d’octubre. Es tracta d’un circuit que s’ha fet als 5 continents, i en el que ja hi han participat més de 188.000 persones. La cursa de Sallent serà la numero 195, i en aquest moment ja compta amb més de 1400 persones inscrites. El repte és un circuit d’aproximadament 10 km i 70 obstacles que estaran disposats al llarg del municipi de Sallent.

L’objectiu d’aquesta cursa, segons l’alcalde de Sallent David Saldoni és “generar esdeveniments de relleu supramunicipal que portin gent al nostre municipi, i especialment volem posicionar-nos en un àmbit lúdic, esportiu i familiar. Amb accions com aquesta volem promocionar el municipi, i contribuir a que les empreses i comerços tinguin també la oportunitat de promocionar-se i generar negoci a la nostra població.”

La voluntat de l’Ajuntament de Sallent és que el màxim nombre de persones que vinguin a la cursa, ho facin ja el dia abans, i gaudeixin d’un cap de setmana al municipi que els motivi a tornar-hi.