Sallent segueix escalfant motors pel Carnaval, arriba el Frikibingo

146

El Frikibingo torna a Sallent aquest dissabte a les 9 del vespre (21:00h) a l’envelat de Sallent. Aquesta vegada, sota el títol “frikibigo premium”. Arriba carregat de novetats després de l’última sessió de frikibingo a la sala Stroika de Manresa.

La festa vol fer un homenatge a totes les persones que van assistir i ajudar a organitzar l’obra de teatre els “Pastorets 4.0”. Un dels membres del Frikibigo, Rafa Gordillo, deixa clar que “la feina feta té la seva recompensa” i assegura que la “febre del frikibingo ha sorprès” ja que en tres dies es van vendre 400 entrades, 350 de les quals tindran una bufanda de regal. Amb l’entrada de 15 euros els organitzadors obsequiaran amb una bufanda als assistents, per tal de “donar joc durant la nit”. Rafa Gordillo explica l’edició d’aquest any amb algunes novetats i el frikibingo infantil.

 

El sopar del frikibingo serà el primer acte de tots, i on s’esperen les majors sorpreses. La festa a l’envelat finalitzarà a la una de la matinada, però per tots aquells que vulguin seguir, la festa continuarà a contramestres amb més música. Rafa Gordillo ho explica.

 

El frikibingo va començar com un acte de 30 persones a la petanca de Sallent, i amb els anys ha passat a convertir-se en un acte més del Carnaval.