REDACCIÓ | Sallent posa en marxa la seva participació a la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 33 municipis catalans que també desenvolupen el  Pla de Barris al seu nucli antic. Aquest projecte, impulsat des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent amb el suport de la Unió de Botiguers i Comerciants, té per objectiu dinamitzar i desenvolupar el comerç de proximitat del nucli antic del municipi.

La campanya, a la qual s’han acollit un centenar de comerços de Sallent, s’allargarà fins l’1 de juliol. Consisteix a que les persones que comprin als establiments adherits a la campanya podran emplenar una butlleta amb les seves dades personals, dipositar-la en urna que hi haurà al mateix establiment i optaran a un seguit de premis com experiències gastronòmiques, visites guiades, espectacles i productes típics de cada un dels pobles adherits a la campanya.

La visita a Sallent es farà el proper 21 d’octubre, el dia de la festa de la Tapa i la Cervesa i hi assistiran tots els guanyadors de la resta de municipis. Els sorteigs es realitzaran el dijous 6 de Juliol al Programa “La Cantera” de Ràdio Sallent de 18h a 19h, i el dimecres 12 de Juliol, es convocaran tots els guanyadors a la Sala de Plens de l’Ajuntament per l’entrega de premis. Serà un acte obert a tothom. Podeu consultar el detall dels 33 premis de la resta de municipis i el premi de Sallent a l’aparador del local, que s’ha creat per l’ocasió, situat a la plaça de la Verdura núm. 18.