Sallent s’adhereix a la xarxa de municipis LGTBI de Catalunya

167
Bandera LGTBI penjada al balcó de l'Ajuntament de Sallent al 2016

Avui 28 de juny és el Dia Internacional de l’Orgull del col·lectiu LGTBI (Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals). Una data que arriba només una setmana després que tots els grups de l’Ajuntament de Sallent votessin dimecres passat en el ple municipal a favor d’adherir-se a la xarxa de municipis LGTBI de Catalunya. Una organització, amb qui el consistori porta mesos col·laborant, que té per objectiu donar suport al col·lectiu de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Així ho explicava l’alcalde, David Saldoni, al ple:

 

Tots els grups van votar-hi a favor. La CUP a més, va demanar a l’equip de govern que faci un pas més i unifiqui els lavabos dels equipaments públics perquè no facin distinció de gènere. Ho explicava la regidora Èlia Torrescasana:

 

El pròxim 13 de juliol a les sis i mitja de la tarda, l’auditori de l’Escola de Música Cal Moliner acollirà un taller per a joves sobre la diversitat sexual i de gènere. Un acte impulsat des de l’Ajuntament per tal de fomentar una actitud crítica davant les discriminacions lgtbifòbiques. Sallent seguirà treballant en cooperació amb aquesta xarxa de municipis impulsant campanyes i programes d’igualtat i de lliure expressió de diversitat identitària efectiva i sexual.