Els premiats de la campanya “Compra i Descobreix Catalunya 2021” van visitar l’Ajuntament de Sallent. Els guanyadors i guanyadores de la campanya comercial van venir de diferents municipis del territori en una trobada que forma part de les accions organitzades per la xarxa de Barris antics amb projectes. 

Aquesta xarxa compta actualment amb 32 municipis adherits, entre ells, Sallent i té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat, donar a conèixer el territori català i atraure visitants.

Les persones premiades van ser rebudes a la Sala de Plens de l’Ajuntament per l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, i la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Luna.

Seguidament van gaudir d’una visita guiada al nucli històric de la Vila, se’ls va entregar un lot de productes locals i, finalment, van visitar el Celler Santmartí, on van fer-hi un tast de vins.

La campanya s’organitza de forma simultània als 32 municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. Els objectius són impulsar la recuperació de la centralitat comercial i social del nucli antic; Dinamitzar el comerç de proximitat dels barris antics de la Xarxa, donar-lo a conèixer i impulsar-hi les compres.