Sallent renova el seu Consell d’Infants

113
Acte de renovació del Consell d'Infants pel curs 2017-2018 FOTO.AJUNTAMENT DE SALLENT
Acte de renovació del Consell d'Infants pel curs 2017-2018 FOTO.AJUNTAMENT DE SALLENT

La sala de plens de l’Ajuntament de Sallent va acollir dissabte l’acte de constitució del consell d’infants pel curs 2017-2018 en el marc del dia universal de la infància celebrat el 20 de novembre.

El consell infantil està format per 13 nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoltes de Sallent i Cabrianes, el mateix nombre de regidors que hi ha l’Ajuntament. Aquest dissabte 6 consellers s’han acomiadat per donar relleu al Miquel Mogeda i la Maria Gogishvili de l’escola Vedruna, el Martí Fernàndez de l’escolsa Els Pins i la Lidia Rivera, el Pol Téllez i la Mar López de l’escola Torres Amat.

A l’acte de constitució es va recordar els drets dels infants i es va projectar un petit vídeo amb les accions que el consell d’infants va portar a terme l’any passat.

El Consell d’Infants és un òrgan de participació de l’Ajuntament de Sallent per sentir la veu dels nens i nenes en qüestions relacionades amb el municipi per tal de dissenyar una vila a mida de tothom. Enguany treballaran el tema de la “Prevenció i sensibilització del bon tracte i l’apoderament de les persones grans del Bages” impulsat des del Consell d’Infants Comarcal. I a nivell local es treballarà el discurs de benvinguda als Reis Mags, el disseny i preparació de la festa dels infants i altres temes com ara possibles mancances o millores d’espais del poble.