Sallent renova el butlletí municipal “Som Sallent”

239

El butlletí municipal de Sallent, Cabrianes i Cornet, Som Sallent, es renova completament. S’ha canviat el disseny, l’estructura, s’han incoporat noves seccions i s’ha elaborat una agenda única amb totes les activitats del municipi. A més, s’ha imprès i se seguirà imprimint en paper reciclat tots els exemplars per garantir una major sostenibilitat.

L’objectiu és fer d’aquest butlletí un canal de comunicació útil i eficient i de referència informativa per als sallentines i sallentines. Per això, es recull l’actualitat més destacada dels últims tres mesos de diferents àmbits i també s’ofereix diferents gèneres periodístics més enllà de les notícies, com les editorials d’alcaldia i de regidories, l’entrevista o el reportatge. L’Ajuntament vol que aquest butlletí no es limiti a explicar les actuacions dutes a termes des del consistori, sinó que també compti amb continguts divulgatius i d’entreteniment.

La nova proposta gràfica permet donar un caire més informal a la revista i fer-la més atractiva per a l’usuari. La versió impresa, que ja s’ha començat a repartir a les llars sallentines, ha tingut en compte un lector d’edat avançada, i per això s’ha procurat que la lletra sigui gran i entenedora. La versió digital és interactiva i això fa que es pugui navegar pel document i alhora accedir als diferents enllaços en línia. Per accedir al butlletí cal anar a l’apartat t’informem i fer clic sobre Butlletí Som Sallent.