Sallent registra una vintena de reclamacions pels talls de llum del mes de maig

143

El mes de maig a Sallent ha estat el mes negre pel que fa a talls de subministrament. I és que gairebé 20 reclamacions són les que va registrar el tècnic de l’Oficina d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Bages aquest dijous. Durant tot el matí, doncs, el tècnic va recollir les demandes dels sallentins afectats que van dur el número d’incidència o de comptador elèctric del seu habitatge.

La iniciativa va ser d’Esquerra Republicana de Sallent, que va demanar al Consell Comarcal del Bages que es traslladés al municipi. La regidora d’ERC, Pilar Sala, assegura que els van arribar “queixes de tot tipus”, des d’ascensors aturats fins a persones que no podien preparar el menjar. Una veïna afectada ens explica la seva experiència:

De fet, l’últim tall de subministrament elèctric va durar més de sis hores i va afectar fins i tot als enramadors, ja que era la nit prèvia a l’inici de la festa. Així, Sala explica que van veure “necessari” que els veïns afectats poguessin “reclamar els danys ocasionats”.

Imatge cedida per ERC Sallent.