Durant els mesos d’estiu és quan es produeixen més robatoris en domicilis i empreses, especialment en període de vacances. És per això que des de Ràdio Sallent hem volgut conèixer de primera mà quin pla de seguretat segueixen la Policia Local i l’Ajuntament de Sallent.

L’Alcalde i Regidor de Seguretat Ciutadana, David Saldoni, reconeix que “l’estiu sempre és un moment complicat, perquè la gent marxa de casa i les empreses estan buides, fet que augmenta les probabilitats de robatori.” És per això que aquest estiu Sallent ha reforçat la seguretat dins la Policia Local establint dues persones per cada torn. Ho escoltem:

A banda d’això, el protocol establert és intentar seguir totes les demandes i denúncies que hi ha i intentar arribar a totes les peticions d’alarmes. L’Alcalde de Sallent però, també ha afegit que actualment “estem en un moment de màxima atenció perquè l’alarma antiterrorisme segueix vigent i això no entén ni de pobles, ni de dimensions.” D’aquesta manera, la Policia Local també segueix una sèrie de mesures establertes en l’àmbit internacional perquè es pugui garantir la seguretat del conjunt de la població.