Sallent recupera el cicle de concerts que va haver d’anul·lar l’any passat a causa de la covid-19

299

Es tracta d’una iniciativa de l’entitat la Trenta-sisena, que organitzarà els concerts tots els dissabtes de juliol en aquest paratge del turó, on part de l’escenari tornarà a ser les runes del castell de Sallent.

Aquest any, però només hi haurà la part dels concerts, perquè des de l’organització s’han vist obligats a anul·lar els sopars. Per poder substituir aquesta mancança un dels organitzadors, Jaume Riu, explica que han contractat una food track.

Els cinc dissabtes tindran els cinc concerts amb els artistes que ja estaven contractats de l’altre any, un acord que van arribar artistes i organitzadors. Com a cartell hi ha artistes de km0 i altres de renom com per exemple Elena Gadel.

Pel que fa als espais que estan limitats i l’organització dels grups de persones els mateixos organitzadors seran els encarregats de distribuir i organitzar-ho. La idea, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, és potenciar el patrimoni històric del poble a través de sopars en què es podrà presenciar en directe diferents actuacions d’estils musicals. Les entrades ja es poden comprar a través del portal web www.castellsallent.com.

Impulsa:

Amb el suport: