Després de suspendre per la pluja la meitat de l’Esbartada el passat 30 de desembre, Sallent recupera la part restant d’aquest festival de dansa per aquest diumenge. Una Esbartada que torna, a més, amb novetats.

És la segona Esbartada, després de la de 2016, que es celebra al poble. L’Esbart Vila de Sallent recuperarà per dissabte gran part de la programació que es va haver de suspendre ara fa dos mesos. Així s’encetarà el programa a les 17h amb la ballada dels esbarts infantils i juvenils, als quals seguiran el Casal Cultural de Dansaires Manresans i l’Esbart Vila de Sallent que clourà l’acte, just abans del sopar popular que amenitzaran els Grallers del Pla de Bages. Abans però, es posaran en pràctica les propostes dels laboratoris. Una novetat d’enguany que segons la directora de l’Esbart, Núria Hontecillas, pretén agafar la dansa tradicional com a punt de partida per investigar i fer-la evolucionar cap a propostes més modernes.

 

L’Esbartada serà diumenge 3 de desembre a partir de les 17h a les instal·lacions de Cal Carrera, inaugurades ara fa poques setmanes.