Sallent recull 1.357€ per La Marató de TV3

140

REDACCIÓ | Veus Solidàries, la Cursa de cotxets i el Pessebre de l’Escola Vedruna són els actes que s’han celebrat a la vila de Sallent per recollir diners per la Marató i han aconseguit sumar un total de 1.357€ que aniran destinats a l’estudi dels ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

El concert “Veus solidàries” de divendres 16 de desembre va recollir un total de 572€. L’acte, promogut per un grup de joves encapçalats per Berta Portabella i Miquel Gili, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, l’escola de música Cal Moliner i l’associació Adona’t, va omplir la Casa Museu Torres i Amat de música i solidaritat.

La 5a edició de la Cursa de cotxets, Milla solidària i esmorzar solidari va comptar amb una seixantena de participants, tot recollint 485€ per la Marató. L’acte va ser promogut per les AMPES de l’Escola Torres Amat, l’Escola Vedruna, la Llar d’infants L’Esquitx i l’Institut de Sallent amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent.

Per últim, el Pessebre vivent de l’Escola Vedruna realitzat el passat diumenge 18 de desembre també hi va posar el seu granet de sorra i va pujar 300€ més el marcador.