Sallent realitza una campanya de civisme amb els infants

156

L’Ajuntament de Sallent i els infants de les escoles Torres Amat i Vedruna han promogut una campanya per fomentar el civisme durant la setmana del 14 al 20 de juny.

A causa de la pandèmia de la COVID-19, els infants han sortit més sovint pel Parc Municipal i pels seus voltants i han vist diàriament com la brutícia i les accions incíviques malmetien el seu entorn: excrements i orins de gos, residus escampats per terra, branques i troncs escapçats, equipament del parc infantil trencat, entre d’altres.

Aquesta problemàtica es va fer visible el passat mes de març amb una campanya del foment del civisme. Aquesta vegada són els infants els que fan una crida a tota la població a través de pancartes que ells mateixos han dissenyat amb missatges clars, concisos i positius.

Aquestes pancartes han estat instal·lades al voltant de les escoles Vedruna i Torres Amat i han estat fotografiades per tal de mostrar-les a la ciutadania. Les imatges van ser mostrades al llarg de la setmana a l’Instagram de l’Ajuntament.

Des de les entitats es fa una crida a la ciutadania per mantenir l’entorn en condicions: fer ús dels pipicans, netejar amb aigua els orins dels gossos i recollir-ne els excrements, respectar les zones verdes i el material urbà, i no llançar res a terra, sinó als contenidors pertinents.