L’assemblea Nacional de Catalunya ja està acabant de quadrar el que es té pensant per aquesta Diada Nacional de l’11 de setembre del 2016. És un dia assenyalat per molts catalans, i Sallent un any més, vol participar en aquesta diada donant suport als actes que es volen dur a terme.

Enguany la Diada consistirà en cinc fronts al territori, com és Barcelona, Tarragona i Lleida, però no s’ha escollit Girona, sinó Salt, com a capital del nord de Catalunya, i per la Catalunya Central, Berga. Els Sallentins s’hauran de desplaçar fins a Berga per tal de dur a terme allà el fet simbòlic que es vulgui representar a les 17:14 hores, ja que encara no es té constància del que es farà.

Aquest any es vol que Catalunya estigui més unida que mai des de diferents punts del territori. Durant aquesta setmana, els sallentins podran adquirir els tiquets de l’autocar a l’Ajuntament de Sallent i altres punts del municipi. El coordinador de l’ANC de Sallent, Salvador Arderiu, creu que serà un any “ple de sorpreses”, escoltem la seva entrevista per Ràdio Sallent.